top of page

Zomerse bowl met yochurt en granola

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Kennen jullie het gamma plantaardig zuivel van Albert Heijn al? Ze hebben ondertussen al een aantal yochurt varianten maar ook een dessert variant. Ik probeerde de yochurt op basis van kokos enmango. Want mijn favo ontbijtje blijft nog steeds gewoon wat fruit met yochurt en granola. Het is beter voor het milieu (minder CO2 uitstoot) maar het is dus ook zeker een geschikt alternatief voor mensen die lactose intollerant zijn of die een koemelkallergie hebben.


Wat heb je nodig?

-2 eetlepels yochurt op basis van kokos met mango (albert heijn)

-2 eetlepels granola

-zomers fruit: aardbeien,bosbessen, mango en rode bessen

-afwerking: kokosrasp


Hoe maak je het?

Was al het fruit en snijdt klein. Doe het fruit met de yochurt in een kom en werk af met granola en kokosrasp.


xoxo Shana

 
 
 

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page