top of page

Zoete cashewcream


Hebben jullie al eens cashewcream gegeten? Het is super simpel te maken en je kan er oneindig mee variëren. Deze versie maakte ik lekker zoet zodat hij perfect bij alle dessertjes en ontbijtjes past. Receptje hieronder 👇 Wat heb je nodig? -150 gram cashewnoten -2 eetlepels ahornsiroop -1 eetlepel vanille -water Hoe maak je het? 🍓 Breng water aan de kook. Voeg de cashewnoten toe en laat tien minuten koken. Giet af en spoel na met koud water. Laat uitlekken. Doe de noten in de blender met een scheutje water, begin met een klein beetje. Voeg meer water toe als het blenden niet zo goed gaat. Wanneer je een romige crème hebt meng je er de ahornsiroop en de vanille onder. De crème is lekker om je fruit in te dippen maar ook heerlijk bij havermoutpap, mugcakes en chocolade nicecream! Meer gerechtjes met deze cashewcream komen snel!

80 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page