top of page

Zalm met pestokorst

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Ben je nog opzoek naar een feestelijk gerechtje? Dan is deze zalm met pestokorst misschien wel iets voor jou! De voorbereidingen kan je perfect vooraf doen zodat je een rustige en gezellige avond kan hebben met je gasten.

Wat heb je nodig voor 3 personen? -3 stukken zalm -3 eetlepels groene pesto -3 eetlepels paneermeel -peper en zout -pijnboompitten -3 takjes tomaten -bijgerecht: gratin Hoe maak je het? Verwarm de oven voor tot 200°C. Kruid de zalm aan beide kanten met peper en zout. Leg 'm in een met olijfolie ingevette ovenschaal. Meng de pesto met het paneermeel. Verdeel dit op de stukken zalm. Leg de tomaatjes mee in de schaal bij de vis. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout. Zet ongeveer 15 minuten in de oven, of tot de vis gaar is. Serveer met bijgerecht naar keuze. Op de foto serveerde ik het met verse gratin. Xoxo Shana

76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page