top of page

Yoghurt met gekarameliseerde vijgen en granola


Elk jaar rond deze tijd koop ik een aantal vijgen. Ik eet ze dan graag bij mijn standaard ontbijtje met yoghurt. Deze keer karameliseerde ik de vijg in de pan. Ik werkte de bowl af met wat lekkere granola van Naturally Granola. Ik koos voor de smaak signature. De combinatie van de beste granen, macademia- en pistachenoten en de lekkere moerbeien is echt een winner!


Wat heb je nodig voor 1 bowl?

-1 vijg

-eetlepel honing

-yoghurt

-signature granola van naturally granola


Hoe maak je het?

Snijdt de vijg doormidden. Zet een klein pannetje op het vuur en doe er de honing in. Leg de vijg met het binnenste naar beneden in de honing en laat zo'n vijf minuten op middelhoog vuur karameliseren. Vul ondertussen een kommetje met yoghurt en granola. Werk af met de vijgen en met de honing uit de pan. Smakelijk!


xoxo Shana

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page