top of page

Wortelhavermoutpap

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Met dit recept krijg je gelijk bij het ontbijt al een hele portie groenten binnen, ideaal dus! Zo heb je een mooie voorsprong voor de rest van de dag. Deze havermoutpap werkte ik af met kaneel en walnoten. Wat is jullie favocombinatie bij havermout?


Wat heb je nodig voor 1 stevige portie?

-50 gram havermout

-250 ml melk (ik gebruikte zelfgemaakte havermelk)

-70 gram wortel

-walnoten

-kaneel


Hoe maak je het?

Doe de havermout samen met de melk in een steelpannetje en breng aan de kook. Laat een tweetal minuten op zacht vuur koken tot het de gewenste dikte heeft. Rasp de wortels en roer deze onder de havermoutpap. Werk af met wat walnoten en kaneel, smakelijk!


xoxo Shana

 
 
 

Комментарии


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page