top of page

Wafels met bosbessen (swiepswoepswap)


Ook deze maand deed ik weer mee aan de swiepswoepswap van mandyandmore. Deze keer werd ik gekoppeld aan @miss.nutrition Ik ging op zoek en zocht specifiek een ontbijtreceptje. Zo kwam ik uit bij deze gezonde wafeltjes met fruit. Ik paste het recept een beetje aan. Zo gebruikte ik boekweitmeel, griekse yoghurt en wat extra melk. Ze waren overheerlijk!


Het originele recept van @miss.nutrtion vind je op haar instapagina(post van 17 juni 2020).


Wat heb je nodig voor 6-8 wafels?

-75 gram speltmeel

-75 gram boekweitmeel

-2 theelepels bakpoeder

-snufje zout

-1 ei

-100 gram griekse yoghurt

-80 ml melk

-70 gram bosbessen

-eetlepel ahornsiroop

-afwerking: fruit, yoghurt en ahornsiroop


Hoe maak je ze?

Verwarm je wafelijzer. Meng alle droge ingrediënten met elkaar, voeg daarna de rest van de ingrediënten(buiten het fruit) toe en meng. Als je een gladde massa hebt schep je je fruit erdoor. Vet je wafelijzer in en verdeel een goede soeplepel deeg in het ijzer. bak voor 3 a 4 minuten.


xoxo Shana

107 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page