Yes yes, dit gerecht was een topper van formaat! Met de crispy chicken mix van @santamariabelgium maakte ik deze lekkere taco's! Ik vulde ze verder met sla, mangosalsa en een avocadosalade. Afwerken met wat frisse zure room en aanvallen maar! Meer moet dat niet zijn toch?
Wat heb je nodig voor 4 personen? -500 gram kipfilet -1 zakje crispy chicken mix van Santa Maria -1 eetlepel olijfolie -1 mango -halve rode ui -10 kerstomaatjes -1 avocado -potje zure room -halve limoen -zakje sla -peper, zout en lookpoeder Hoe maak je het? Snijd de kipfilet in blokjes van 2 CM groot. Doe ze met de olijfolie en de crispy mix in een kom en meng goed. Bereid de kip volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven of kies zoals ik voor de airfryer. Maak ondertussen de mangosalsa. Schil de mango en verwijder de pit. Snijd dan in kleine blokjes. Snipper de rode ui heel fijn. Meng daarna onder de mango en zet aan de kant. Snijd de kerstomaatjes in 4 en snijd de avocado in blokjes. Meng onder elkaar en breng op smaak met peper, zout, lookpoeder en een druppeltje olijfolie. Pers een halve limoen bij de zure room. Kruid met peper en zout en roer goed. Wanneer de kip klaar is kan je je wraps gaan samenstellen. Begin met wat sla, de mangosalsa, avocadosalade, zure room en de crispy kip. Enjoy! Xoxo Shana
Comments