top of page

Speculaasgranola

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Ik ben echt verzot op granola. Elke ochtend begint mijn dag dus ook met een stukje fruit, griekse yoghurt en wat zelfgemaakte granola. Daardoor experimenteer ik dus geregeld met een nieuwe granolasmaak. Deze keer ging ik voor speculaas hmmmmm! Ideaal voor deze tijd van het jaar. Eten jullie vaak granola?


Wat heb je nodig?

-300 gram grove havervlokken

-150 gram notenstukjes (ik gebruikte de notenstukjes van @allnutsbe)

-50 gram zonnebloempitten

-4 eetlepels kokosolie

-4 eetlepels ahornsiroop

-2 eetlepels speculaaskruiden


Hoe maak je het?

Doe de havervlokken, noten, zonnebloempitten en de speculaaskruiden in een kom en roer onder elkaar. Smelt de kokosolie. Voeg de kokosolie samen met de ahornsiroop bij de rest van de ingrediënten en meng goed. Spreid uit op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 25 minuten bruin in een voorverwarmde oven van 180 graden. Na 15 minuten roer je de ingrediënten eens om zodat alles goed kan bakken. Enjoy!


xoxo Shana

 
 
 

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page