top of page

Spaghetti met paprikasaus en feta van de swiepswoepswap


Ook deze keer deed ik weer mee met de leuke #swiepswoepswap van mandyandmore op instagram. Ik werd voor deze editie gekoppeld aan debasbakerykitchen. Ik vond heel wat leuke receptjes maar deze pasta met paprikasaus sprak me direct aan.

Het orignele recept van debsbakerykitchen vind je op deze link:


Zelf deed ik enkele aanpassingen op het recept. Wat heb je nodig voor mijn versie?

-400 gram spaghetti

-2 gele paprika's

-1 rode paprika

-1 ajuin

-blikje tomatenpuree

-200 ml kookwater

-potje kruidenkaas (150 gram)

-100 gram feta

-peper, zoute gerookt paprikapoeder

-peterselie


Hoe maak je het?

Snipper de ui en snijd de paprika's in kleine blokjes. Kook de pasta beetgaar in gezouten water en giet af. Verhit wat olijfolie in een grote pan en fruit de ui glazig. Doe de paprika bij in de pan en bak nog 10 minuten mee. Voeg vervolgens de tomatenpuree, kookvocht en de kruidenkaas toe. Laat koken en kruid bij naar smaak. Schep de pasta onder de saus en serveer met feta en peterselie.


xoxo Shana

320 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page