top of page

Soft taco's met crunchy kip en mangochutney

Voor deze wraps liet ik me inspireren door de mangochutney van @tildarice_nl die ik in de supermarkt tegenkwam. Ik maakte zelf krokante kip en vulde de wraps met een kooksalade, mango, avocado en een sausje met de chutney. Mega lekker en binnen het kwartier op tafel!

Voor drie personen -300 gram kipfilet blokjes -150 gram Griekse yoghurt -60 gram mangochutney van Tilda -100 gram Panko -75 gram geraspte wortelen -75 gram geraspte witte kool -1 avocado -1 mango -9 super soft mini tortilla's -paprikapoeder Hoe maak je het? Meng de kipfiletblokjes met de helft van de yoghurt en 3 theelepels paprikapoeder, kruid ook af met peper en zout. Laat marineren tot gebruik. Meng 50 gram yoghurt met de mango chutney, kruid met peper en zout. Meng de wortelen en witte kool met de rest van de yoghurt, een eetlepel olijfolie en peper en zout. Snijd de avocado in blokjes. Wentel de kip door de panko zodat hij volledig omringd is door een korstje. Verwarm zonnebloemolie in een pan en bak goudbruin en krokant. Bak de tortilla's kort in de pan. Beleg ze met de kool/peen salade, avocadoblokjes, kipblokjes en werk eventueel af met extra blikjes mango en extra mango chutney. Eet smakelijk! Xoxo Shana


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page