top of page

Smoothiebowl tropical twist


Smoothies is echt iets wat ik jaren niet gedronken heb. Vooral omdat ik de 'bite' miste tijdens mijn ontbijt als ik enkel iets dronk. De laatste maanden heb ik er terug meer liefde voor gekregen. Ik ga nu vaker voor een smoothiebowl, deze werk ik dan af met stukjes fruit of superfoods. Zo kan je toch nog lekker op iets knabbelen. Deze keer gebruikte ik een zakje voorverpakt diepvries fruit van Juice Junkies.


Wat heb je nodig?

-1 zakje tropical twist

-200 ml amandelmelk

-1 banaan

-raw cacaopoeder


Hoe maak je het?

Doe het zakje tropical twist samen met een halve banaan en de amandelmelk in de blender en zet aan. Mix tot een glad mengsel.

Doe in je favoriete kom en werk af met wat raw cacaopoeder en de rest van de banaan. Smakelijk!


xoxo Shana

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page