Rode curry š een curry zo nu en dan vind ik echt lekker. Deze keer met scampi's. En dat groene, dat is peterselie want koriander krijg ik echt niet binnen. Zijn jullie fan van koriander of laten jullie het ook altijd uit je gerecht?
Wat heb je nodig?
-175 gram rijst(ik nam Thaise rijst)
-14 scampi's
-350 gram wokgroenten (combo wortel, courgette, prei en sojascheuten)
-2 rode uien
-1 blik kokosmelk
-1 potje rode currypasta (Boni @colruyt_be)
-paprikapoeder
-afwerking:limoen, peterselie of voor de liefhebbers koriander
Hoe maak je het? Kook de rijst gaar en giet af. Pel de ui en snijdt fijn. Stoof glazig in wat olijfolie. Na een minuutje voeg je de wokgroenten toe. Wanneer deze gaar zijn mag je de kokosmelk en currypasta toevoegen, breng aan de kook. Bak ondertussen Da scampi's kort aan. Doe pas helemaal op het laatste bij in de saus en serveer direct. P.s.: wil je die echt rode kleur hebben? Voeg wat paprikapoeder toe!
×Ŗ×××××Ŗ