top of page

Pompoenhavermoutpap


Een aantal dagen geleden deelde ik al een recept van pompoenpuree. Hieronder deel ik nu een lekker ontbijt om deze puree in te verwerken. En één van de volgende dagen komen er ook nog pompoencupcakes online! Zijn jullie al benieuwd? Wat heb je nodig? -35 gram havermout -100 gram pompoenpuree (zie recept van een paar dagen geleden) -200 ml amandelmelk -snuifje kaneel -amandelschilfers Hoe maak je het?🥣 Doe de havermout, melk en pompoenpuree in een steelpannetje en breng aan de kook, roer goed. Laat koken tot het de gewenste dikte heeft. Haal van het vuur en roer er eventueel een beetje honing door, persoonlijk vond ik dit al zoet genoeg. Giet in je favoriete kom en werk af met wat kaneel en amandelschilfers.

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page