Dit receptje is er eentje dat ik een tijdje geleden op tiktok zag passeren. Paprika's met look en sjalot in de oven en lekker roosteren. Samen met kokosmelk, passata, sojasaus, chiliolie en pindakaas in de blender en voila! Serveren met lente-ui en sesamzaadjes en je kan aan tafel. Verrassend maar erg lekker!
Wat heb je nodig voor 3 personen? -350 gram pasta of noedels -2 rode paprika's -3 sjalotten -3 tenen knoflook -2 eetlepels olijfolie -150 ML passata -200 gram kokosmelk -4 eetlepels sojasaus -sap van 1 limoen -1 eetlepel crispy chili olie -2 eetlepels pindakaas -lenteui -sesamzaad Hoe maak je het? Kuis de paprika's, look en sjalot. Snijd in grove stukken en doe in een ovenschaal. Doe er de olijfolie, peper en zout over en meng onder elkaar. Rooster 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Kook ondertussen de noedels of pasta gaar in gezouten water en giet af. Doe passata, kokosmelk, pindakaas, sojasaus, chili olie, en limoensap alvast in de blender. Wanneer de groenten geroosterd zijn voeg je deze ook toe en mix tot een gladde saus. Meng dit onder de pasta en werk af met wat lente-ui en sesamzaadjes. Xoxo Shana
Comments