Deze pasta met kruidenkaas en zalm maakte ik met behulp van de nieuwe mixer van Braun. Lees hieronder mijn bevindingen en het recept!
De nieuwe MultiQuick 7 van braun maakt gebruik van de eerste ActiveBlade-technologie. Wat wil dat zeggen hoor ik je al denken? Wel, dankzij deze technologie bewegen zowel de voet als de messen van de staafmixer op en neer. Zo kun je gemakkelijker en met minder inspanning pureren én vergroot het snijoppervlak met maar liefst 250%. Zo bekom je de perfecte resultaten voor jouw bereiding. Daarnaast heeft de nieuwe MultiQuick 7 een krachtige 1000W motor en Easy SmartSpeed-technologie waardoor je met één knop de snelheid zonder onderbreking kunt aanpassen. En psst… Dankzij zijn POWERBell PLUS staafmixervoet zijn spatten met je staafmixer ook ineens verleden tijd! Wat heb je nodig? 🍋 -200 gram pasta -2 stukjes zalm -2 kleine rode uien -250 ml kookroom -150 gram kruidenkaas -1 citroen Hoe maak je het? 🎏 Kook de pasta gaar in gezouten water en giet af. Snijdt de ajuin fijn en stoof aan in wat olie. Bak ondertussen de zalm, kruid met peper en zout. Voeg nu de room, kruidenkaas en het sap van de citroen bij de ajuin. Mix met de mixer tot een gladde saus. Meng de pasta onder de saus en serveer met de zalm.
Comments