top of page

Pasta met spinazie en scampi's

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Pasta en scampi's, twee van mijn favorieten! Wekelijks probeer ik met nieuwe gerechtjes te experimenteren. Dit uit zich voornamelijk al in de vele pastarecepten hier op de blog. Deze keer maakte ik een saus met spinazie, room, scampi's en parmezaanse kaas. Zijn jullie ook zo'n fan van scampi's?


Wat heb je nodig?

-250 gram spaghetti

-125 gram scampi's met knoflook

-125 gram spekreepjes

-250 gram spinazie

-1 ui

-scheut kookroom

-parmezaansekaas


Hoe maak je het?

Kook de pasta gaar in gezouten water. Snipper het uitje, bak dit samen met de spekjes in een pan met een scheutje olie. Voeg na vijf minuten de spinazie toe, laat slinken.

Bak in een andere pan de scampi's. Voeg de scampi's wanneer ze gebakken zijn bij de rest en blus met een scheutje room. Kruid bij met peper, zout en voeg wat parmezaanse kaas toe. Meng de pasta onder de saus en serveer met nog wat extra kaas. Smakelijk!


xoxo Shana



Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page