top of page

Pasta met spinazie en kippenballetjes

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof


Deze week een easy peasy pastagerechtje dat op 20 minuten op tafel staat. Meer moet dat niet zijn hè? Wat heb je nodig? -500 gram pasta -450 gram verse spinazie -1 ajuin -250ml room -3 teentjes look -bouillonblokje -500 gram kippengehakt Hoe maak je het? 🍝 Kook de pasta gaar in gezouten water en giet af. Rol ondertussen balletjes van het kippengehakt. Pel de teentjes look en doe ze in de lookpers. Pel een ajuin en snipper fijn. Stoof nu de ajuin en de look met de spinazie in een grote pot. Bak de kippenballetjes gaar in wat boter. Eens de spinazie geslonken is voeg je nog een bouillonblokje toe. Laat vijf minuten pruttelen. Voeg vervolgens de room toe en breng aan de kook. Indien niet dik genoeg, voeg wat arrowroot toe. Kruid bij naar smaak. Mix met de staafmixer tot je een gladde saus hebt. Meng alles onder elkaar en serveer met wat kaas. Enjoy 😘

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page