top of page

Pasta met pompoensaus en worst

Hmmmm, deze pasta met pompoen en worst is echt overheerlijk! Een echt herfstig, comfortfood recept. Ga jij het eens proberen?

ree

Wat heb je nodig voor 4 personen?

-1 butternut

-2 ajuinen

-3 teentjes look

-500 ml kookroom

-Peper, zout, bouillonblokje

-150 gram grana pandano

-500 gram chipolata

-500 gram penne


Hoe maak je het?

Snijd de butternut in twee, verwijder de pitten. Kruid met peper en zout en smeer in met een beetje olie. Stop voor een half uur in een voorverwarmde oven van 200 graden. Haal eruit en verwijder de schil.

Snipper de ajuin en look fijn. Stoof glazig in wat olie. Voeg er dan de kookroom, bouillonblokje, peper en grana pandano aan toe. Warm op tot de kaas gesmolten is. Voeg dan de butternut toe en mix de saus. Kook ondertussen de pasta in gezouten water en giet af. En bak de chipolata. Hiervoor knijp je het vlees uit het velletje in kleine stukjes. Eens gebakken voeg je de pasta en chipolata toe aan de saus en meng goed. Serveer direct.


Xoxo Shana

SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page