top of page

Pasta met pesto/ricotta saus, parmaham en zongedroogde tomaten

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Pasta, ik kan er maar geen genoeg van krijgen! Het receptje van deze pasta met ricotta/pestosaus is echt super simpel. Echt een gerechtje dat op 15 minuten op tafel staat. Ideaal dus na een lange werkdag!


Wat heb je nodig voor 2 personen? -250 gram pasta -100 gram parmaham -1 potje pesto Rosso -250 gram ricotta -150ml kookvocht -rucola -1 potje halfgedroogde tomaten -parmezaanse kaas -pijnboompitten Hoe maak je het? Verwarm de oven op 200 graden. Leg bakpapier op een bakplaat. Leg er vervolgens de plakjes parmaham op. Zet in de oven tot de parmaham krokant geworden is. Kook de pasta gaar in gezouten water. Voor je hem afgiet houd je wat kookwater apart. Doe vervolgens de ricotta, pesto, kookwater, halfgedroogde tomaten in de pot en warm op. Meng er dan de pasta door. Verdeel over twee borden en werk af met rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Smakelijk! Xoxo Shana

Kommentare


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page