top of page

Pasta met kip, courgette, paprika, kerstomaat en boursin cuisine peper

Morgen is het de internationale dag ter bewustmaking van voedselverlies en -verspilling. Als ambassadrice van @boursin werd ik daarvoor uitgedaagd om een receptje te maken met restjes. Ik had nog wat kip in de diepvriezer, nog wat paprika's uit de tuin en enkele kerstomaatjes die verrimpeld waren in de ijskast. Daar toverde ik deze lekkere pasta van. Want ik moet eerlijk zijn als ik nog wat groentjes heb liggen die op moeten maak ik altijd een snelle pasta. Doen jullie ook mee? Maak dan morgen zeker eens iets met de restjes uit jouw ijskast en ga zo voedselverspilling tegen!

Wat heb je nodig voor 2 personen? -250 gram pasta -1 courgette -1 rode paprika -20tal kerstomaatjes -200 gram kippenblokjes -potje boursin cuisine peper -kookvocht Hoe maak je het? Kook de pasta gaar in gezouten water. Houd zeker wat kookvocht apart wanneer je de pasta afgiet. Snijd de courgette en paprika in blokjes en stoof aan met wat olie in een pan. Voeg de kip toe en bak goudbruin. Voeg vervolgens de boursin toe en een beetje kookvocht. Laat inkoken. Kruid bij naar smaak en voeg als laatste de kerstomaatjes toe. Meng alles onder de pasta. Serveer eventueel met wat parmezaanse kaas. Smakelijk!! Xoxo Shana

995 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page