top of page

Pasta met broccoli, prei ,gehakt en boursin

Wanneer ik wekelijks mijn boodschappenlijstje/weekmenu maak kijk ik eerst wat ik nog in huis heb. Zo ga ik voedselverspilling tegen. Dit receptje is zo ook ontstaan: pasta uit de voorraadkast, groentjes uit de koelkast en gehakt uit de diepvriezer. Proberen jullie ook zoveel mogelijk restjes op te werken?

Wat heb je nodig voor 2 personen? -250 gram farfale -200 gram gehakt -1 prei -1 lente ui -halve stronk broccoli -1 potje boursin zacht en romig knoflook en fijne kruiden -250 ML kookroom Hoe maak je het? Kook de broccoli roosjes beetgaar. Kook vervolgens ook de pasta beetgaar in gezouten water. Snijd de prei en lente-ui fijn. Stoof aan in wat olie. Voeg na een paar minuten het gehakt toe en bak rul. Voeg daarna de boursin, room een broccoli toe en breng op smaak met peper en zout. Meng dit onder de gekookte pasta en serveer eventueel met wat parmezaanse kaas. Xoxo Shana

132 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page