top of page

Overnight oats met bosbessen

Bijgewerkt op: 30 apr. 2021

Het is lang geleden dat ik nog eens overnight oats gemaakt heb. Dit kwam voornamelijk omdat het me de eerste keer absoluut niet kon bekoren, ik vond het maar niks. Deze keer was ik echter heel verrast! Dit receptje komt hier wel vaker op mijn ontbijttafel! Hebben jullie het al eens geprobeerd?


Wat heb je nodig voor 2 personen?

-80 gram havermout

-300 ml melk

-2 eetlepels chiazaad

-2 eetlepels ahornsiroop

-confituur, pindakaas, bosbessen


Hoe maak je het?

Meng de havermout, melk, chiazaad en ahornsiroop onder elkaar. Zet in de ijskast gedurende de nacht. De volgende dag is het melk ingetrokken. Verdeel dit over twee kommen. Werk af met confituur, pindakaas en bosbessen. Enjoy!


Xoxo Shana

101 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page