top of page

Open lasagne met champignons en truffel

OMG, deze open lasagne is echt zalig! Dankzij de truffel is het ook direct feestelijk en kan je het zeker als hoofdgerecht voor kerst serveren. Dit moet je gewoon proberen!


Wat heb je nodig voor 2 personen? -6 lasagnevellen -250 gram ricotta -30 gram Parmezaanse kaas -500 gram champignons, verschillende soorten -2 takjes tijm -1 eetlepel truffelpesto Hoe maak je het? Kook de lasagnevellen beetgaar in gezouten water. Meng de ricotta met de parmezaanse kaas, peper en zout en zet aan de kant. Snijd de champignons in stukken. Ik gebruikte witte en bruine champignons maar ook oesterzwammen. Stoof ze in wat lookolie. Doe er de blaadjes van 2 takjes tijm bij en kruid met peper en zout. Wanneer de champignons gaar zijn voeg je de truffelpesto toe en meng je alles. Stel nu je open lasagne samen. Leg een vel lasagne op je bord, besmeer met ricotta en bestrooi met champignons. Herhaal tot je 3 lagen hebt. Serveer met nog wat extra parmezaanse kaas. Enjoy! Xoxo Shana

420 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page