top of page

One pot orzo chicken cajun style

Hmm deze one pot orzo staat binnen 20 minuten op tafel. Ideaal dus na een lange werkdag! Maar een extra bonus: je gebruikt ook maar 1 pan. Ideaal dus voor iedereen die net zoals mij niet graag de afwas doet!


Wat heb je nodig voor 2-3 porties? -2 kipfilets -2 eetlepels cajun kruiden -1 ajuin -2 teentjes look -3 zongedroogde tomaten -200 gram orzo -300 ML kippenbouillon(half bouillonblokje) -100 gram spinazie -100 ML room -30 gram geraspte parmezaanse kaas Hoe maak je het? Snipper de ui en look fijn. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes. Zet alle drie aan de kant. Snijd dan de kip in blokjes. Bak ze in 5 minuten goudbruin in de pan. Voeg dan de ajuin, look en zongedroogde tomaten toe en stoof een minuutje mee. Voeg dan de orzo toe en de bouillon. Breng aan de kook en laat zo'n 15 a 20 minuten koken tot het meeste vocht is opgenomen en de orzo beetgaar is. Voeg dan de spinazie toe en laat slinken. Voeg daarna de room en kaas nog toe en meng er kort onder. Eet smakelijk! Xoxo Shana

142 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page