top of page

Mugcake met cashewcream


Mugcake😍 een tijdje geleden werd ik door @gezonde_dutchies uitgedaagd om ook eens een mugcake te maken. Dit wou ik natuurlijk graag proberen. Alleen had ik niet verwacht dat het zo een struggle werd om te fotograferen. Wel vier ochtenden probeerde ik tevergeefs mijn mugcake mooi op de foto te krijgen. En dit is wat er van geworden is, een lekkere chocolatechipcake met als basis speltmeel. En alle tips om een mooiere mugcake op de foto te zetten zijn altijd welkom! Maakten jullie het wel eens?


Wat heb je nodig? -1 eetlepel boter -2 eetlepels suiker (ik nam een gezondere variant van @zusto.official) -2 eetlepels amandelmelk -3 eetlepels speltmeel -theelepel bakpoeder -1 blokje pure chocolade (ongeveer 13 gram) Hoe maak je het?🍮 Meng de boter en de suiker in je mok. Zet 30 seconde in de microgolfoven zodat het gesmolten is. Doe er vervolgens de melk, speltmeel en bakpoeder bij en meng goed. Als laatste hak je de chocolade fijn en meng je deze door het deeg. Zet de mok nu 1 minuut in de microgolfoven en eet op. Ik serveerde mijn mugcake met wat zoete cashewcream, dit was een top combo!

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentáře


bottom of page