top of page

Matcha chiapudding

Ben je nog op zoek naar een lekker ontbijtje, zeker op drukke dagen. Dan is deze Matcha chiapudding misschien wel iets voor jou! Waarom? Omdat je dit de avond van tevoren al kan klaarmaken en in de koelkast kunt bewaren tot de volgende ochtend. Zo ben je snel aan het ontbijten de dag erna of je neemt het mee on the go!

Wat heb je nodig voor 2 porties? -200 ML Amandelmelk -5 eetlepels chiazaad -2 theelepels Matcha -natuuryoghurt -kiwi -matcha granola biotoday Hoe maak je het? Begin een avondje van te voren. Meng de melk, het chiazaad en de Matcha goed onder elkaar. Zet een nachtje in de ijskast zodat de zaadjes het vocht opnemen. De volgende ochtend vul je de glaasje met de chiapudding, yoghurt, kiwi en wat granola. Enjoy! Xoxo Shana

142 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page