top of page

Lenterolletjes met fruit en dipsaus

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof


Lenterolletjes is iets wat ik geregeld eens maak. Het is snel klaar en een lekker fris gerechtje voor in de lente en zomer. Deze keer ging ik voor een variant met fruit en glasnoedels. Super lekker en zoet. Vergezeld door een lekker dipsausje was dit een heerlijk gerecht.


Wat heb je nodig?

-100 gram glasnoedels

-8 vellen rijstpapier

-1 banaan

-1 kiwi

-handje aardbeien

-2 eetlepels bosvruchtenconfituur

-2 eetlepels room


Hoe maak je het?

Bereid de galsnoedels volgens de aanwijzing op de verpakking. In mijn geval moest ik ze overgieten met kokend water en zo 5 minuten laten staan. Giet de noedels af en laat afkoelen.

Neem een kom of bord met lauw warm water. Leg er 1 rijstvel in. Haal het eruit wanneer het zacht geworden is. Beleg met wat glasnoedels en je favoriete fruit. Ik maakte er met aardbeien, kiwi en banaan. Rol de zijkanten naar binnen en rol op. Voor het sausje meng je 2 eetlepels confituur met 2 eetlepels room. Smakelijk!


xoxo Shana


Recente blogposts

Alles weergeven

Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page