top of page

Havermoutpap met zomers fruit en cacao pindapasta


Alleen al voor het fruit zou ik willen dat het altijd zomer blijft. Bessen, aardbeien, bramen, hmm ik vind ze allemaal even lekker. Zeker door een kommetje havermout vind ik het super. Het warme van de havermout met het frisse zomerse fruit vind ik top. En al zeker als er dan nog een vleugje chocolade aan te pas komt. Maar deze keer koos ik voor de cacao pindapasta van albert heijn, yum! Hebben jullie hem al in huis?


Wat heb je nodig voor 1 portie?

-50 gram havermout

-250 ml melk

-1 banaan

-3 aardbeien

-3 bramen

-rode besjes

-eetlepel cacao pindapasta albert heijn


Hoe maak je het?

Doe de havermout met de melk en 3/4 de banaan(geplet) in een steelpannetje en breng zachtjes aan de kook. Laat koken tot het de gewenste dikte heeft. Giet in een kom. Werk af met het fruit en de cacao pindakaas. Smakelijk!


xoxo Shana

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page