top of page

Havermoutpap met gemarineerde aardbeien in vlierbloesemsiroop

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Bijgewerkt op: 22 jun 2021


Het is weer volop tijd om vlierbloesemsiroop te maken. Vaak krijg ik de vraag wat je er allemaal mee kan maken. Op mijn blog vind je ondertussen al heel wat receptjes inclusief deze havermoutpap met gemarineerde aardbeien. Super lekker en fris! Gaan jullie het proberen?

-125 gram aardbeien -1 eetlepel vlierbloesemsiroop -50 gram havermout -250 ml melk -1 banaan Hoe maak je het? Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd ze in stukjes. Doe in een kom met de vlierbloesem en zet een half uurtje aan de kant. Doe de havermout, melk en de geplette banaan in een steelbommetje en breng aan de kook. Roer regelmatig en laat koken tot de havermout de melk heeft opgenomen en de pap dik is. Doe in een kom en werk af met de gemarineerde aardbeien. Enjoy! Xoxo Shana

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kersencrumble

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page