top of page

Havermoutpap met bosbessen in siroop


Havermoutpap is hier zeker en vast één van mijn favoriete ontbijtjes. Ik combineer dit altijd met fruit, meestal met banaan. Maar deze keer besloot ik een andere kant op te gaan. Ik had nog wat bosbessen in siroop. Het werd een lekker zoet ontbijt, echt een nieuwe favoriet! Wat is jullie lievelings combinatie met havermoutpap?


Wat heb je nodig?

-50 gram havermout

1 bokaal bosbessen in siroop van happy people:

-3 eetlepels bosbessen

-250 ml siroop

Je kan deze bosbessen in siroop kopen bij de Albert Heijn, in het bakschap.


Doe de havermout samen met de siroop en 3 eetlepels van de bosbessen in een steelpannetje en breng aan de kook. Laat koken tot de pap de gewenste dikte heeft. Serveer in je favoriete kom en laat smaken!


xoxo Shana

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page