top of page

Havermoutpap met bosbessen en banaan


Aangezien ik nu toch bezig ben met het opwerken van mijn voorraad was dit een ideaal ontbijt. Ik gebruikte de bosbessen in siroop van healthypeople om mijn klassieke havermoutpap af te werken. En ik moet zeggen, dit was een top ontbijtje!


Wat heb je nodig?

-50 gram havermout

-250 ml amandelmelk ongezoet

-1 banaan

-1 bokaal bosbessen in siroop van healthypeople


Hoe maak je het.

Plet een halve banaan en doe dit samen met de havermout en de amandelmelk in een steelpannetje. Breng aan de kook en roer goed.

Wanneer de pap de gewenste dikte heeft zet je het vuur uit. Doe de havermoutpap vervolgens in een kom. Werk af met de andere helft van de banaan en met de bosbessen in siroop.


xoxo Shana

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page