top of page

Havermoutpap met appel en rozijnen


Havermoutpap, ik kan er mee blijven variëren. Deze keer koos ik voor gebakken appel met rozijnen. Ik werkte af met de kruiden van Green Gypse, livin' la vida choca.

Deze kruidenmix bestaat uit gember, nootmuskaat, kaneel, cacao en kokosbloesemsuiker. Ze maakte dit bakje havermout net dat tikkeltje lekkerder! Kennen jullie de kruiden al?


Wat heb je nodig?

-40 gram havermout

-200 ml amandelmelk

-honing

-1 appel

-2 eetlepels rozijnen

-theelepel kokosolie

-theelepel livin la vida choca


Hoe maak je het?

Doe de havermout samen met de amandelmelk in een steelpannetje en breng aan de kook. Laat koken tot het de gewenste dikte heeft. Haal van het vuur en roer er wat honing door om wat zoeter te maken.

Bak ondertussen de appel samen met de rozijnen in wat kokosolie. Laat wat zachter worden en bestrooi met de kruiden.

Doe de havermout samen met het appelmengsel in een kom een eet direct op, smakelijk!


xoxo Shana

73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page