top of page

Havermoutpap

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Havermout caramel zeezout, wauw dit ontbijt was een echt topper! Ik maakte traditionele havermout maar voegde een blokje caramel zeezout chocolade van @lidlbelgium toe. Dit gaf de havermout een zoete maar ook een zoute twist. Ben jij ook zo'n fan van deze combinatie van smaken?

Wat heb je nodig?🥣 -50 gram havermoutvlokken -250 ml melk naar keuze -blokje chocolade met caramel zeezout smaak -afwerking: banaan, cacaonibs, zonnebloempitten, kokosrasp en eventueel nog honing naar smaak Hoe maak je het? 🍫 Doe de havervlokken, melk en chocolade in een steelpannetje en breng aan de kook. Kook tot de chocolade lekker gesmolten is en de havermout de gewenste dikte heeft. Doe in een kommetje en werk af met je favoriete toppings. Voeg eventueel nog honing toe als je de havermout niet zoet genoeg vindt.

 
 
 

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page