top of page

Havermoutbowl met cacao, bananenyoghurt en granola


De herfst is er ondertussen weer waardoor ik weer extra veel zin heb in een warm bakje havermout. Deze keer maakte ik een havermout met cacaopoeder. Mijn kommetje werkte ik vervolgens af met frisse banaanyoghurt en de lekkerste chunky granola van Naturally Granola in de smaak Belgian Dark Chocolate, heaven!


Wat heb je nodig voor 2 personen?

-60 gram havermout

-300 ml melk

-1 eetlepel cacaopoeder

-1 eetlepel honing

-1 banaan

-150 gram griekse yoghurt

-afwerking: extra banaan en granola van naturally granola in de smaak belgian dark chocolate (met de code Shana10 krijg je 10 procent korting op je eerste bestelling)


Hoe maak je het?

Doe de havermout en melk in een steelpannetje en breng aan de kook op een zacht vuur. Roer goed en laat koken tot het de gewenste dikte heeft. Voeg vervolgens de honing en de cacao toe en roer goed door. Verdeel in 2 kommen. Maak nu de banaanyoghurt door de rijpe banaan met de griekse yoghurt te mixen. Verdeel ook dit in de 2 kommen en werk af met wat banaan en de chunky granola van naturally granola. Enjoy!


xoxo Shana

96 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page