top of page

Havermout met geitenmelk, banaan en bosbessen

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Havermout, dat smaakt me nu eens altijd. Een tijdje geleden had ik een bus geitenmelk gekregen van Bettine. Daar moest ik dus wel eens mijn havermout mee maken! De combinatie was verrassend lekker en romig. Ik voegde banaan en bosbessen toe en had een perfecte lunch. Eten jullie ook soms havermout als lunch?


Wat heb je nodig voor 1 portie?

-50 gram havermout

-250 ml geitenmelk van bettine

-1 banaan

-handje bosbessen


Hoe maak je het?

Doe de havervlokken samen met de geitenmelk en de helft van de banaan (geprakt met een vork) in een steelpannetje en breng aan de kook. Roer goed en laat koken tot het een dik mengsel is en de melk opgenomen is. Doe in je favoriete kom en beleg met de rest van de bananen bosbessen. Zelf heb ik deze havermout niet gezoet omdat de banaan het al heel zoet maakte. Maar je kan altijd een lepeltje honing toevoegen. Smakelijk!


xoxo Shana

 
 
 

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page