top of page

Havermout met gebakken banaan en granola


Wil je een stevig ontbijtje waar je zeker een ganse voormiddag van verzadigd bent? Dan is havermoutpap zeker eentje voor jou! De combinatie met de banaan maakt het lekker zoet en door de belgian dark chocolate granola heb je toch nog dat beetje chocolade. Een perfecte start van de dag als je het mij vraagt!


Wat heb je nodig voor 1 persoon?

-50 gram havermout

-250 ml melk naar keuze

-1 banaan

-eetlepel agavesiroop

-eetlepel cacao pindapasta van albert heijn

-belgian dark chocolat granola van Naturally Granola


Hoe maak je het?

Pel de banaan. Plet de helft en doe in een steelpannetje. Snijd de andere helft in 2 en houd apart. Voeg de melk en de havermout bij in het steelpannetje en breng op een middelhoog vuur aan de kook. Roer goed! Laat koken tot het voor jou de gewenste dikte heeft. Neem een pannetje en zet op het voer. Voeg de eetlepel agavesiroop toe en warm op. Bak er vervolgens de banaan in. Wanneer de havermout klaar is doe je het in een kom. Leg er de banaan op en werk af met de cacao pindapasta en granola, smakelijk!


xoxo Shana

130 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Geprobeerd en goed gelukt

Like
bottom of page