top of page

Green machine smoothie


Meer en meer begin ik de smaak van smoothies te pakken te krijgen. Vooral na het sporten vind ik dit wel een makkelijke en verfrissende maaltijd! Deze keer ging ik voor 'green machine' van Juice Junkies. Deze smoothie bestaat uit broccoli, spinazie, selder, banaan en ananas. Ideaal als je wat bang bent voor de smaak van een groene smoothie. Door de banaan en de ananas is er een lekkere zoete nasmaak. Maak jij wel eens een groene smoothie?


Wat voegde ik zelf nog toe?

-1 kleine banaan (deze moest ik wel verwerken want ze was bijna zwart)

-sap van 1 appelsien

-150 ml afgekoelde munttee


Hoe maak je het?

Doe alle ingrediënten samen in de blender en mix tot een glad geheel. Enjoy!


xoxo Shana


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page