top of page

Granola met gevriesdroogde aardbeien

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Granola met gevriesdroogde aardbeien 😍 mijn voorraad granola was weer eens op. Dus bedacht ik mezelf nog eens een nieuw receptje. Deze keer ging ik aan de slag met de gevriesdroogde aardbeien die ik van @albertheijnbelgie meebracht. Ze geven de granola een frisse toets wat het net dat tikkeltje anders maakt.

Wat heb je nodig? 🍓 -400 gram grove havervlokken -100 gram amandelen -100 gram hazelnoten -40 gram pompoenpitten -8 eetlepels gesmolten kokosolie -10 eetlepels ahornsiroop -15 gram gevriesdroogde aardbeien Hoe maak je het? 🥜 Hak de noten met een mes fijn. Er mogen nog stukken zijn. Doe de noten samen met de pompoenpitten en havervlokken in een kom en meng. Meng er vervolgens de kokosolie en ahornsiroop onder. Doe alles op een bakplaat en verdeel gelijkmatig. Zet 25 minuten in een voorverwarmde oven van 150 graden. Haal uit de oven en laat afkoelen. Wanneer het afgekoeld is doe je er de aardbeien onder en bewaar je het in een luchtdichte pot.

 
 
 

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page