top of page

Granola met gedroogde blauwe bessen

Granola, ik zet het bijna elke dag. Soms start ik er mee maar nog vaker neem ik het mee als lunch naar mijn werk. Deze keer zette ik een nieuw recept online met gedroogde cranberry's. Eet jij het ook zo graag? Wat heb je nodig? -300 gram havervlokken -100 gram noten naar keuze -4 eetlepels lijnzaad -4 eetlepels pompoenpitten -1 eetlepel kaneel -3 eetlepels ahornsiroop -3 eetlepels gesmolten kokosolie -80 gram gedroogde blauwe bessen Hoe maak je het? Hak de noten grof. Doe ze met de havervlokken, lijnzaad, pompoenpitten, kaneel, ahornsiroop en kokosolie in een kom en meng goed. Verdeel over een bakplaat en zet 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. Roer elke 5 minuten om. Haal daarna uit de oven en laat volledig afkoelen. Meng er dan de b onder en bewaar in een pot naar keuze. Xoxo Shana

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page