top of page

Gegrilde nectarine met yoghurt en granola

Bijgewerkt op: 9 jun. 2021


Ik ben echt dol op een ontbijtje met granola, yoghurt en fruit. Maar deze keer deed ik het net een beetje anders. Ik legde mijn nectarine kort op de grill. Zo werd ze lekker zacht. Met wat yoghurt en een beetje signature granola van @naturally.granola had ik snel een lekker ontbijtje. Wil jij ook eens granola bestellen bij @naturally.granola met de code Shana10 krijg je 10 procent korting!


Wat heb je nodig voor 2 personen?

-3 nectarines

-griekse yoghurt

-signature granola van Naturally Granola


Hoe maak je het?

Snijd de nectarines in 2 en verwijder de pit. Leg ze met de binnenkant op de grill en bak kort tot ze zacht worden. Verdeel ze op 2 bordjes. Serveer met yoghurt en granola.


Xoxo Shana

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page