top of page

Curry met courgette, spinazie en scampi's


Met een curry kan je ontzettend veel kanten op. Daarom is het ook iets wat hier vaak op tafel staat. Deze keer probeerde ik mijn nieuwe kruiden van Mill and Mortar uit. En ja hoor, de kruiden werden zeker goed gekeurd! Zijn jullie net als ik ook gek op curry?


Wat heb je nodig voor 2 porties?

-200 gram rijst

-1 courgette

-1 blik kokosmelk

-2 theelepels colombo curry van Mill and Mortar

-2 handjes spinazie

-16 scampi's


Hoe maak je het?

Kook de rijst gaar in gezouten water en giet af. Snijd ondertussen de courgette in kwartjes. Stoof ze aan in wat olijfolie. Voeg na 5 minuten de kokosmelk en de colombo curry toe. Laat kort koken. Roer er vervolgens de spinazie onder en laat slinken. Kruid indien nodig bij met peper en zout.

Bak vervolgens de scampi's kort in de pan (30 seconden aan elke kant) kruid ook de scampi's met, peper, zout en wat currypoeder. Haal uit de pan en serveer alles samen. Smakelijk!


xoxo Shana


123 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page