top of page

Croissants met pure chocolade en cashewnoten


Hmmm verse croissants, nog warm uit de oven, wat wil je nog meer op een zondagochtend? Maken jullie zelf wel eens croissants? Vroeger maakte ik ze nooit zelf, ik kocht gewoon een zak uit de diepvries. Maar ik wou me er nu toch eens aan wagen en ze waren lekker! Wat heb je nodig? 🥐 -bladerdeeg -pure chocolade 70 procent of meer -handje noten -eetlepel melk Hoe maak je het? 🥂 Verwarm de oven voor op 200 graden. Neem een rol bladerdeeg, ik nam een ronde, en snijdt deze in 8 driehoeken. Hak de chocolade en noten fijn. Strooi wat fijngehakte noten en chocolade op de driehoekjes. Rol vervolgens de driehoek op. Rol van de platte zijde naar de punt. Vorm de twee uiteinde iets naar binnen om een mooie croissant te krijgen. Leg ze vervolgens op de bakplaat. Bestrijk met een beetje melk en bestrooi met wat nootjes. Zet de bakplaat nu voor 15 tot 20 minuten in de oven. Smakelijk 😘

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page