top of page

Chocoladehavermoutpap met cashewcream


Ik moet toegeven, havermoutpap is iets wat ik meestal alleen in de herfst en winter eet. Gewoon omdat het lekker warm is op een koude winterdag. Maar toen ik een paar dagen geleden cashewcream maakte dacht ik direct dat dit goed zou passen bij een kommetje chocoladehavermoutpap. En ik had gelijk, het ontbijt was heerlijk en zelfs op mijn terras in de zon genoot ik van dit warme bakje havermout. Hebben jullie al wel eens cashewcream gegeten? Wat heb je nodig? -50 gram havermout -250 gram amandelmelk -20 gram pure chocolade -honing -afwerking:raw cacaonibs, kokosschilfers en cashewcream

Hoe maak je het? 🍫 Doe de havermout samen met de amandelmelk en de chocolade in een steelpannetje en breng aan de kook. Zet af en roer er eventueel nog wat honing onder. Doe de pap in een kommetje en werk af met kokosschilfers, cacaonibs en heerlijke cashewcream.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page