top of page

Chocolade granola met gepofte spelt

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Mijn dagdagelijks ontbijt bestaat altijd uit granola, fruit en yoghurt. Daarom maak ik dus geregeld weer een nieuw granolarecept. Deze keer ging ik voor een chocoladegranola met gepofte spelt, super lekker! Wat heb je nodig?🥜 -150 gram grove havervlokken -150 gram noten (ik gebruikte de notenstukjes van @allnutsbe, super handig want ze zijn al in stukken gehakt) -75 gram gepofte spelt -50 gram lijnzaad -3 eetlepels kokosolie -4 eetlepels vloeibare honing -3 eetlepels raw cacaopoeder voor de chocoladesmaak Hoe maak je het?🥣 Meng in een grote kom de havervlokken, noten, spelt, cacaopoeder en het lijnzaad onder elkaar. Smelt de kokosolie en roer samen met de honing onder de andere ingrediënten. Stort uit op een met bakpapier beklede bakplaat en zet voor 15-20 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden. Roer na tien minuten eens om zodat alles gelijkmatig bakt. Haal uit de oven en laat afkoelen. Normaal heb je nu een lekkere krokante granola die in grote stukken aan elkaar hangt.

 
 
 

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page