top of page

Chiapudding met kokosyoghurt en banaan


Twee nieuwe ontdekkingen 😍 zijn jullie in de winkel ook altijd opzoek naar leuke nieuwe producten? Deze week kwam ik in @lidlbelgium de lekkerste yoghurt ooit tegen. Het was de mama Cariba Coco yoghurt. Hij is heerlijk romig en heeft natuurlijk een kokossmaak. Ook testte ik deze week de black rice milk uit. Deze is van het merk @lima.bio.food en mocht ik testen dankzij @mrs.sharepa.

Maar wat zie je nu op de foto? 🍌 Kokosyoghurt met daarboven chiapudding van de black rice milk en wat banaan en kokosrasp. Echt heerlijk was dit.

Wat heb je nodig? 🥥 -3 eetlepels mama Cariba Coco yoghurt @lidlbelgium -100 ml black rice drink @lima.bio.food -2 eetlepels chiazaad -1 banaan -eetlepel kokosrasp Hoe ga je te werk? 🍧 Voor de chiapudding start je de avond vooraf. Doe de black rice milk en het chiazaad in een kommetje en meng goed. Zet in de ijskast en laat staan tot 's morgens. Zo gaan de chiazaden goed opzwellen en krijg je een pudding. De volgende ochtend doe je de kokosyoghurt in een kom met daarbovenop de chiapudding, wat banaan en kokosrasp and that's it! 😘

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page