top of page

Bananenparfait Claudia Van Avermaet


Een paar weken geleden kreeg ik het boek 'een dagelijkse portie power' van Claudia Van Avermaet cadeau voor mijn verjaardag. Bij mijn eerste snelle blik doorheen het boek vond ik al direct een hoop leuke recepten. Deze bananenparfait was het eerste recept dat ik ging proberen. Een lekkere combinatie aan smaken en verrassend lekker! Hebben jullie het boek ook al?


Waaruit bestond dit lekkere potje nu?

-zelfgemaakte bananenyoghurt

-pure chocoladesaus

-chocolade havermoutpap


De combinatie van de koude yoghurt met de warme havermoutpap heeft me echt van mijn sokken geblazen. Het was zo lekker en het paste super goed bij elkaar! Ik werkte mijn potje af met mijn zelfgemaakte chocolade granola. Het recept van de granola kan je terug vinden onder het tabblad 'ontbijt' met als titel 'chocolade granola'.


xoxo Shana

562 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page