top of page

Banaan havermout pannenkoekjes

Deze pannenkoekjes leerde ik een jaar of 8 geleden kennen dankzij mijn beste vriendin. Sindsdien zijn ze hier een vaste waarde en maak ik ze bijna elke week. Het recept is er eentje dat ik al jaren op gevoel maak maar deze keer besloot ik om het voor jullie toch eens af te wegen. Gaan jullie het uitproberen?

Wat heb je nodig voor 1 persoon? -1 banaan -1 ei -70 gram havermout -afwerking:vers fruit, ahornsiroop en yoghurt Hoe maak je het? Plet de banaan met een vork tot je geen stukjes meer hebt. Meng dan het ei en de havermout eronder en roer goed. Je moet een stevige massa hebben. Verwarm wat boter in de pan en schep kleine hoopjes in de pan. Duw plat met een vork zodat je dunnen pannenkoekjes krijgt. Bak aan beide zijden goud bruin. Herhaal tot al het deeg op is. Serveer met yoghurt, vers fruit en ahornsiroop. Xoxo Shana

108 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page