top of page

Zongedroogde tomaten dip

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Ik ben een grote fan van borrelhapjes, aperitieven en gezellige namiddagen en avonden met vrienden. Ik probeer daarom ook altijd nieuwe recepten uit en laat mijn gasten proeven. Deze keer ging ik voor een dip op basis van roomkaas en zongedroogde tomaten, een topper dus! Wat is jullie favoriete dip?


Wat heb je nodig?

-200 gram roomkaas

-3 eetlepels mayonaise

-10 blaadjes basilicum

-10 zongedroogde tomaatjes

-1 lente-uitje

-peper, zout, cayennepeper


Hoe maak je het?

Snijdt de basilicum, lente-ui en zongedroogde tomaten in kleine stukjes. Meng de mayonaise en roomkaas onder elkaar, kruid bij met peper, zout en cayenne. Meng er vervolgens 3/4 van de gesneden ingrediënten onder. roer goed en doe in je favoriete kommetje. Werk af met de rest van de gesneden basilicum, lente-ui en zongedroogde tomaten. Enjoy!


xoxo Shana

 
 
 

Recente blogposts

Alles weergeven

Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page