top of page

Zongedroogde tomaten/cashew dip

Foto van schrijver: Shana VanhoofShana Vanhoof

Deze dip is ideaal voor een zomerse avond op je terras!๐Ÿ˜ Hij is gemaakt van zongedroogde tomaten en cashewnoten. Wat eten jullie graag tijdens het drinken van een lekker glaasje? In deze dip gebruikte ik culinaire arganolie van het merk @mijnargan. ๐ŸŒฟ Deze olie is 100 % puur, biologisch en bevat vitamine E, omega 5 & 9.๐ŸŒฑ Wat zijn nu de voordelen van deze olie? Het is cholesterolverlagend, goed voor de spijsvertering en houdt de bloedsuikerspiegel in evenwicht. Do i need to say more?๐Ÿ’š Wat heb je nodig? -half gedroogde tomaten 150 gram -100 gram cashewnoten -teentje look -scheutje culinaire arganolie (@mijnargan) -20 tal blaadjes basilicum -peper, zout, sap van een halve citroen -lekkere stokjes of doritos om te dippen

Hoe ga je te werk? ๐Ÿ‹ Doe de zongedroogde tomaten(inclusief de olie uit het potje), cashewnoten, basilicum, citroen, de arganolie, het gepelde teentje look in de foodprocessor. Zet aan. Meng alle ingrediรซnten tot een gladde pasta. Vind je de dip te dik, voeg dan wat extra olijfolie toe. Proef geregeld en kruid bij naar smaak. Wanneer de dip klaar is doe je hem in een kom en werk je hem af met wat fijn gesneden basilicum. Serveer de dip met stokbrood of lekkere stokjes/crackers. Smakelijk ๐Ÿ˜˜

ย 
ย 
ย 

Recente blogposts

Alles weergeven

Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

Comentarios


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page