top of page

Zongedroogde tomaten/cashew dip


Deze dip is ideaal voor een zomerse avond op je terras!😍 Hij is gemaakt van zongedroogde tomaten en cashewnoten. Wat eten jullie graag tijdens het drinken van een lekker glaasje? In deze dip gebruikte ik culinaire arganolie van het merk @mijnargan. 🌿 Deze olie is 100 % puur, biologisch en bevat vitamine E, omega 5 & 9.🌱 Wat zijn nu de voordelen van deze olie? Het is cholesterolverlagend, goed voor de spijsvertering en houdt de bloedsuikerspiegel in evenwicht. Do i need to say more?💚 Wat heb je nodig? -half gedroogde tomaten 150 gram -100 gram cashewnoten -teentje look -scheutje culinaire arganolie (@mijnargan) -20 tal blaadjes basilicum -peper, zout, sap van een halve citroen -lekkere stokjes of doritos om te dippen

Hoe ga je te werk? 🍋 Doe de zongedroogde tomaten(inclusief de olie uit het potje), cashewnoten, basilicum, citroen, de arganolie, het gepelde teentje look in de foodprocessor. Zet aan. Meng alle ingrediënten tot een gladde pasta. Vind je de dip te dik, voeg dan wat extra olijfolie toe. Proef geregeld en kruid bij naar smaak. Wanneer de dip klaar is doe je hem in een kom en werk je hem af met wat fijn gesneden basilicum. Serveer de dip met stokbrood of lekkere stokjes/crackers. Smakelijk 😘

78 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page