Stamppot š ik merk dat ik in de zomer niet zo snel stamppot eet. Hebben jullie dat ook? Deze stamppot met geitenkaas is verrassend lekker en zal hier nog vaker op tafel komen!
Wat heb je nodig? -400 gram zoete aardappel (ongeveer 1 grote) -2 preien -150 gram gewone aardappelen (2tal) -100 gram zachte geitenkaas -handje walnoten
Hoe maak je het? Schil alle aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Zet op het vuur en kook in 20 min gaar. Snijd ondertussen de geitenkaas in stukjes. Hak de walnoten grof. Verhit de olie in een wokpan en bak de prei 5 min. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Voeg de prei toe en schep om. Haal de pan van het vuur en roer de helft van de geitenkaas door de stamppot. Bestrooi met de walnoten en de rest van de geitenkaas. Enjoy š
Comments